Pe scrut:

Intimitatea lui Osho este despre cunoașterea sinelui și trăirea experiențelor pe care le trăim într-un mod cât mai autentic și mai genuin. Este despre a fi sincer cu tine și a-ți permite să experimentezi fiecare trăire așa cum este, fie ea agonie sau extaz.

Fragment:

” …ai fost învățat ca atunci când ești supărat să zâmbești. Dacă ești supărat, fii supărat. Dacă îți vine să râzi, râzi. Nu e nimic rău în a râde tare. E rău când te inhibi de teama reacției celorlalți. E ca și cum nu-ți permiți să radiezi de fericire de teama să nu fi văzut ca un nebun. Și tot ce faci este să-ți refuzi extazul de bună voie și nesilit de nimeni…”

ENJOY!

*About Reading Challenge:

„Când ne pierdem efectiv într-o carte bună,  facem mai mult decât să urmărim  firul unei  povești. Ne imaginăm ce se întâmplă în carte și acest lucru activează funcțiile creierului” , spune John Stain, doctor-profesor cu studii în psihologie, genetică și anatomie la Oxford și New College.

Stain spune că vei vedea rezultate după un an în care citești regulat. Capacitatea ta de a face conexiuni, de a soluționa probleme și de a te exprima fluent va fi cu totul alta. E, practic, ca un fel de exercițiu fizic pentru creier.

The Reading Challenge este, așadar, o provocare pe care eu am acceptat-o, anul acesta, și pe care vă provoc și pe voi să o preluați prin aceste sneak-peek-uri pe care le voi publica din cărțile pe care le parcurg.

*P.S. Let me know dacă ai găsit o carte așa:

Me:…

Book:…

Me:…

Book:…

Me: I need to sleep. 

Book: Keep reading.

Me: Yes, Master!

Leave a Reply

Your email address will not be published.