Toamnă 2015: Sunt în anul 1 de master, am un job într-un domeniu în care muncesc fără să mă plictisesc și o dorință arzătoare să plec din nou peste ocean. Îmi doream să plec cu atât mai mult cu cât parcursul meu profesional începea să prindă formă și știam că, în curând, timpul și responsabilitățiile nu o să-mi mai permită să fac ”escapade” atât de lungi. (Not true. Mi-am dat seama mai târziu.)

(Dragă Sonia și Laura, vă mulțumesc pe calea aceasta pentru poarta lăsată deschisă ca să mă întorc la ceea ce-mi place. E puțin ciudat, dar mi-am dat seama că ”No strings attached” e unul dintre criteriile care m-au ajutat și mă ajută în continuare să funcționez ideal în tot ceea ce fac, iar libertatea pe care mi-ați oferit-o m-a ajutat să-mi păstrez pasiunea pentru publicitate așa cum îmi place să mă gândesc la ea: with no bonderies. ?

Mai departe, o să vă povestesc pe scurt despre 2, 3 idei și concluzii cu care am rămas după experiența asta și care poate vă interesează pe cei care vă gândiți la plecarea asta de ceva timp. Le-am pregătit în câteva episoade video..so enjoy!

Leave a Reply

Your email address will not be published.